Support

Til supportopgaver benytter vi programmet TeamViewer til at etablere fjernadgang til din pc.

Sådan foregår det

1. Din kontakt hos CHYMEIA sender dig en e-mail med et link til Teamviewer.
2. Når du trykker på linket kører du et midlertidigt program, som giver dig et 9-cifret ID og kodeord (se eksempel nedenfor)
3. Giv ID og kodeord til din kontakt hos CHYMEIA

 

Hvis I allerede anvender Teamviewer i jeres virksomhed skal du lukke programmet ned før du aktiverer linket i invitationen fra CHYMEIA.

Når du følger linket fra invitationen fungerer det samtidigt som dit udtrykkelige tilsagn til, at du tillader CHYMEIA ret til fjernadgang til din pc. Luk venligst alle applikationer, der ikke er relevante for CHYMEIA’s opgave på din pc før du tildeler CHYMEIA’s supporter de nødvendige oplysninger for at der kan opnås adgang.

Ved anvendelse af linket i din invitation bekræfter du ydermere, at du er over 18 år og tildeler adgang til en pc du ejer rettighed til at anvende.

Bemærk at du til ethvert tidspunkt kan afbryde fjernadgangen ved at trykke på ”Luk alle forbindelser” i Teamviewerprogrammet.

TeamViewer er en af verdens førende løsninger for computerdeling og online samarbejde via internettet. Det er en meget sikker løsning, som I kan læse mere om på deres hjemmeside her (http://www.teamviewer.dk) . Programmet skal ikke installeres, det eneste du behøver er en mail-invitation fra en af CHYMEIA’s supportere.

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Trekroner Centervej 57, 1. TH
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com