AlphaOmega Skole Kemisk APV (APB)

AlphaOmega SKOLE kemisk APV (APB) er en webløsning, hvor arbejdet med egne kemiske APV (APB) kan minimeres. CHYMEIA ApS kombinerer fordelene ved en databaseløsning med fordelene fra vores intelligente SDS/kemisk APV (APB) authoring software AlphaOmega.

I AlphaOmega SKOLE lægger CHYMEIA data ind om produkternes farlighed. Skolerne lægger informationer ind om deres brugssteder. Herefter kan brugerne let klikke en arbejdspladsbrugsanvisning frem.

(Vedrørende de nye regler sommeren 2019: Når der indtastes oplysninger til en risikovurdering (dvs. brugsfrekvens, brugsmængder, uddannelse/træningsniveau m.m.), så er der mulighed for at lave kemisk APV og en tilhørende arbejdsinstruktion.) 

Når brugerne klikker på det format de ønsker at se, så fletter softwaren de forskellige sæt af informationer sammen til en opdateret APV/APB/instruktion.

Bemærk at brugeren også har adgang til at vælge mellem forskellige dokument-formater, heraf nogle på engelsk. Der arbejdes ikke med tillægsskemaer eller forklæder, men nye dokumenter genereres på baggrund af viden om stoffernes farlighed.

Historik: Den 1. januar 2015 ophørte CHYMEIA Aps og A/S Søren Frederiksens samarbejdet omkring AlphaOmega SKOLE. Softwaren blev derfor i 2015 genlanceret i en ny og opgraderet version under navnet AlphaOmega Skole APB. Det genlancerede program indeholder bl.a. en helt ny og opdateret kemikaliedatabase. I det nye set-up står CHYMEIA for både software og indtastning af data.

God pris og minimalt arbejde

Enkelt webbrugerflade

Data lagt ind af vores eksperter

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Universitetsparken 2
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com

Cookies