AlphaOmega CLOUD Kemisk APV (APB)

AlphaOmega CLOUD kemisk APV (APB) er en webløsning, hvor arbejdet med egne kemiske APV (APB) kan minimeres. CHYMEIA ApS kombinerer fordelene ved en databaseløsning med fordelene fra vores intelligente SDS/kemisk APV (APB) authoring software AlphaOmega.
 
I AlphaOmega CLOUD lægger CHYMEIA data ind om produkternes farlighed. Virksomhederne lægger informationer ind om deres brugssteder. Herefter kan brugerne let klikke en arbejdspladsbrugsanvisning frem.

(Vedrørende de nye regler sommeren 2019: Når der indtastes oplysninger til en risikovurdering, dvs. brugsfrekvens, brugsmængder, uddannelse/træningsniveau m.m., så er der mulighed for at lave kemisk APV og en tilhørende arbejdsinstruktion.) 

Når brugerne klikker på det format de ønsker at se, så fletter softwaren de forskellige sæt af informationer sammen til en opdateret APV/APB/instruktion.

Bemærk at brugeren også har adgang til at vælge mellem forskellige dokument-formater, heraf nogle på engelsk. Der arbejdes ikke med tillægsskemaer eller forklæder, men nye dokumenter genereres på baggrund af viden om stoffernes farlighed.

 

Find let jeres APB'er online

Kvalitetsikret af eksperter

Spar tid og gør det enkelt

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Trekroner Centervej 57, 1. TH
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com