Software

AlphaOmega er en software, der både kan anvendes til at udarbejde sikkerhedsdatablade, kemisk APV (arbejdspladsbrugsanvisninger) og kemikaliestyring.

Det sker med hjælp fra en meget høj grad af automatik, som gør det let at arbejde grundigt og seriøst. Den avancerede automatik består bl.a. i et automatiseret sætningsvalg, beregning af klassificeringer, opdateringsfunktioner og effektiv distribution af dokumenterne. AlphaOmega blev lanceret i 2007 og satte på kort tid nye standarder for håndteringen af kemikaliedokumenter.

Idegrundlag

Udgangspunktet i AlphaOmega er at gøre arbejdet så let som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brugerne skal løse en kompleks opgave, og vi ser det som vores opgave at lette dette arbejde og samtidig hæve kvaliteten af dokumenterne. 

AlphaOmega har en høj grad af automatik, kontrolfunktioner, smarte opdateringsfunktioner og samt mulighed for at tilgå opdateret data. På den måde kan vi ikke bare skabe bedre datablade, vi kan også hjælpe med at rydde ud i andres fejl og fremme sikkerheden generelt.

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Trekroner Centervej 57, 1. TH
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com