Referencer

Nedenfor ses et lille udvalg af AlphaOmega's referencekunder. Har I brug for flere referencer, er I meget velkomne til at kontakte os direkte. Vores referencer spænder bredt. Vi har kunder i mange brancher og mange størrelser. Så vi skal nok finde nogle referencer, som I kan relaterer jer til. 

Definitivt det bedste system på markedet

Da vi i Novozymes stod overfor at skulle implementere et nyt system til udarbejdelsen af arbejdspladsbrugsanvisninger faldt valget på AlphaOmega fra CHYMEIA.

Begrundelsen for at vælge AlphaOmega er at det definitivt er det bedste system på markedet, primært på grund af beregningsmodulet, der gør det nemt at lave arbejdspladsbrugsanvisninger på alle virksomhedens løsninger. Det har været vigtigt for os at kunne integrere flere funktioner i ét system - her tænker vi særligt på muligheden for at printe fareetiketter, trække lister på klassificeringer på afdelingsniveau i Novozymes.

Vi er meget glade for samarbejdet med CHYMEIA og deres velvilje i forhold til at imødekomme vores forslag til ændringer og ønsker om nye funktionaliteter i AlphaOmega.

Anne Sofie Uhrskov
Global Chemical Safety Adviser
Novozymes A/S

 AlphaOmega, det bedste valg for Chr Hansen A/S


Da Chr Hansen skulle vælge et nyt system til udarbejdelse af arbejdspladsbrugsanvisninger, var det vigtigt for os, at det nye system var let at bruge for alle de almindelige medarbejdere, der skal finde arbejdspladsbrugsanvisninger, printe labels etc. Samtidig skulle systemet sikre en let og smidig arbejdsgang, for specialisterne der lægger data ind, herunder assisterere valg af korrekt klassifikation af rene stoffer og beregne klassifikationer af blandinger. Det var også et krav, at systemet kunne trække lister af klassificerede stoffer på afdelingsniveau, så der f.eks var fuld overblik over stoffer, der kunne være problematiske i forbindelse med graviditeter i den enkelte afdeling. Endelig skulle systemet kunne opgraderes ved ny lovgivning og gerne kunne overføre arbejdspladsbrugsanvisningerne til andre landes lovgivning, så vi ikke skal have uafhængige systemer i forskellige lande.

AlphaOmega viste sig med afstand af være det bedste system på det danske marked til at opfylde ovenstående krav. Samtidig kunne vi dokumentere lavere omkostninger ved brug af dette system end ved brug af konkurrerende systemer, hovedsageligt på grund af lavere timeforbrug i virksomheden.

I Chr Hansen er vi meget glade for samarbejdet med CHYMEIA og deres velvilje og fleksibilitet. Vi vil derfor varmt anbefale CHYMEIA og AlphaOmega:

Shahida Hamid 
Occupational Safety Health Manager

Mads Bennedsen 
Senior Research Scientist 
& Projektleder for implementeringsprojektet

Chr Hansen Danmark

Hurtigt, målrettet og fleksibel service

På Dana Lim tænkte vi meget længe over hvilket system, vi skulle vælge til at udarbejde vores sikkerhedsdatablade i og havde kontakt med flere forskellige udbydere på markedet. Vi valgte Alpha Omega, fordi CHYMEIA ApS kunne tilbyde en hurtigt, målrettet og fleksibel service ift. vores behov. Og det har de til fulde levet op til i den tid, vi har haft systemet!


Miljøchef Dorthe Christensen
Dana Lim A/S (SDS)

Nemt at arbejde med

AlphaOmega er nemt at arbejde med, da det er et logisk opbygget program, som tager højde for de fleste spørgsmål med hensyn til klassificering. Fra Chymeia har vi fået god hjælp til svar på spørgsmål fra engagerede medarbejdere, som har investeret den nødvendige tid til os. Generelt er vi imponerede over, at alle bagvedliggende komplicerede beregninger håndteres, så det ender ud i brugbare og godkendte dokumenter.

Henrik Boysen
Ampliqon A/S

Utomordentligt smart program

Tidigare anlitade vi konsult när vi inte kunde beräkna säkerhetsdatabladen själv. Det kostade massor med tid och pengar! Man kan dessutom använda AlphaOmega "bakvänt" då man tar fram nya recept, för att spä ut produkten tills man får en önskvärd klassificering. Bara beröm för ett utomordentligt smart program.

Cecilia Evaldsson
Blue and Green (SDS)

Mycket kraftfullt verktyg


AlphaOmega har varit en mycket positiv erfarenhet för Alron. Programmet var lätt att installera och trots mycket kort utbildning har det varit enkelt att använda. Vi är väldigt nöjda med kvaliteten på säkerhetsdatabladen, och tiden som går åt till att producera dem har kortats ned avsevärd. Särskild uppskattar vi att Chymeia inte begränsar antalet produkter eller debiterar extra för översättning till andra språk.

AlphaOmega är ett mycket kraftfullt verktyg vars potential utöver framtagning av säkerhetsdatablad vi endast har nuddat vid.

Alvin Ronlan
Chef R&D
Alron Chemical Co AB

Snabba support


Jag tycker AlphaOmega fungerar fint och har många bra funktioner, men framförallt är jag väldigt nöjd med den snabba support jag får från er på CHYMEIA när jag stöter på problem.

Ylva Thimour
Kemist/Utviklingschef
Gipeco AB

Derfor skiftede vi


Vi skiftede til AlphaOmega for at få en mere effektiv kemikaliestyring. Programmet har automatiseret en række administrative processer. Generering af datablade sker automatisk, og det sparer os for en række unødige opgaver. AlphaOmega sørger for, at vi altid er opdaterede med nyeste lovgivning, fordi programmet henter sine informationer fra aktuelle lovgivningslister.

B. Sc. Chem. Eng. Anders Gottlieb
Junckers A/S (SDS)

Lever fuldt op til forventninger


Vi skiftede til AlphaOmega for at få en mere enkel og effektiv løsning til at udarbejde SDS'er. Systemet lever fuldt op til vores forventninger, det er nemt og overskueligt. Vi fik, med hjælp fra CHYMEIA, en rigtig god opstart, og vi kunne lave SDS'er fra "day one". Vi valgte også AlphaOmega, da vi er sikker på, at de kan løfte kommende opgaver m.h.t. REACH og CLP med mere.

Ann Thorngaard Reifling
Andreas Jennow AS (SDS)

Mere korrekte datablade


Hos Beck & Jørgensen A/S installerede vi i 2009 AlphaOmega fra CHYMEIA. Vi oplevede skiftet til denne platform som en gevinst for os, da vi oplevede, at få bedre beregninger af klassificeringerne på vores datablade, og dermed også mere korrekte datablade, uden manuelle efter-justeringer.

Produktchef Thomas Sørensen
Beck & Jørgensen A/S (SDS)

Meget tilfreds

Meget tilfreds med programmet. Meget positivt, at I er lydhøre overfor forbedringsforslag. Godt gået, at man kan lave et softwareprogram, som kan håndtere noget så komplekst som kemikalielovgivningen.

Kemiingenør M. IDA Lars Bøgeholm
Knud E. Dan A/S (SDS)

Giver godt overblik

Nordic Sense er glade for at arbejde med AlphaOmega. Vi har fået overført data fra vores andre programmer, og det har været en stor lettelse. AlphaOmega er brugervenligt og giver godt overblik.

Kvalitets- og miljøchef Judith Stegelmann
Nordic Sense (SDS)

Brugervenligt og effektivt

Vi valgte AlphaOmega, fordi vi ønskede en effektiv, men også enkel kemikaliestyring. Med AlphaOmega fik vi en fuldautomatisk løsning, der gør arbejdet lettere for os. Der blev lagt stor vægt på AlphaOmega's mulighed for at udfærdige arbejdspladsbrugsanvisninger for opløsninger. Programmet blev tilmed tilpasset arbejdsgangen i vores laboratorier. Enkelt og effektivt - præcis som vi ønskede det.

Senior Technician Jan Eriksen
CMC Biologics A/S (APB/SHARE)

Valuta for pengene

Pro-Ren manglede et system dels til udformning af datablade, men også til at optimere sporbarhed og kemikaliestyring generelt. Vi undersøgte markedet i forhold til systemer der kunne byde ind med de ting vi ønskede bedre styring på og det eneste system der kunne løse udfordringen, uden det krævede voldsomme investeringer, var AlphaOmega.

Chymeia er gode til at løse udfordringer og har bl.a. løst udfordringen omkring sporbarhed ved at udvikle et satellitprogram til AlphaOmega iht. vore ønsker. Dette kan snakke sammen med vores økonomistyringssystem og sikrer derved korrekt og nøjagtig lagerstyring samtidig.

Janie Madsen
Laborant / Laboratory technician
PRO-REN A/S

... uden tilpasninger kan anvendes i alle de lande ...

 AH diagnostics vi har været særdeles tilfredse – specielt med den support vi har fået fra firmaet med meget kort svartid på vore spørgsmål. Programmet blev valgt fordi det uden tilpasninger kan anvendes i alle de lande, hvor AH diagnostics sælger produkter.

Niels Stampe Rüdiger, PhD
Managing Director, CEO
AH diagnostics group

Store tidsbesparelser

Hos Unipak A/S Vi har opnået store tidsbesparelser, efter vi har taget AlphaOmega i brug. Softwaren er up-to-date med lovgivningen, den er brugervenlig og har gode sprogpakker.

Med AlphaOmega har vi fået valuta for pengene.

Chemist Tri. M. Nguyen
Unipak A/S

Lean software løsning og kompetente løsninger

Grundet AlphaOmega’s hurtige og enkle implementaion af GHS, substanser som bliver håndteret i en databasestruktur, og vores behov for at kunne uarbejde sikkerhedsdatablade på flere sprog, valgte vi AlphaOmega, og vi er yderst tilfredse.
Ikke kun det, så tilbyder AlphaOmega en lean softwareløsning og deres kompetente eksperter rådgiver i spørgsmål omkring regulatoriske forhold.

Marco Lendi (B. Sc. Chemistry)
R&D 
SWAN Analytische Instrumente AG

Nemt at sætte sig ind i

Respekt Danmark A/S har anvendt AlphaOmega i ca. to år og har været meget tilfreds med programmet og dets mangfoldige muligheder.
Nemt at sætte sig ind i, enkelt og hurtigt at anvende. Også godt til vurdering af nye produkter.

Boe Paaskesen
CEO
Respekt Danmark A/S

Brugervenligt og nemt

Vi valgte AlphaOmega i Care-repair A/S fordi vi gerne ville have et ensartet program til vores SDS'er og APB'er. Det er et meget brugervenligt og nemt program at arbejde med. Samt at der er god support fra CHYMEIA, hvis man har spørgsmål eller problemer med systemet/programmet. Fordelen er også at man kan lave sine datablade om til et hav af andre sprog. Kan klart anbefales.

Rikke Würtz

Care-Repair A/S

Brugervenligt og god support ved spørgsmål

Vi har på Kold College arbejdet med AlphaOmega i lidt over tre år. Vi valgte denne løsning, idet systemet kunne opfylde vores behov omkring generering af APB'er, etiketter, arbejdskort m.m.
Vi har løbende deltaget i CHYMEIA's kurser og konferencer. Det er meget anvendelige kurser, hvor vi fik arbejdet i dybden med fx. opbygningen af systemet, nye funktioner og de nyeste regler inden for lovgivningen - kan klart anbefales! På kurserne udleveres der materialer som gør, at når du kommer hjem, så kan du nemt komme videre med dit arbejde omkring SDS og/eller APB.
Støder du i hverdagen på problemer, kan du altid forvente hurtig feedback fra en supporter, som kan guide dig videre - super service af altid imødekommende og dygtige medarbejdere!
Vores oplevelse er, at systemet udvikles og forbedres løbende i takt med at nye behov opstår ude hos kunderne. 
Som nyt tiltag har CHYMEIA oprettet ERFAgrupper. Dette er regionale erfaringsgrupper bestående af forskellige virksomheder. Her kan brugerne af AlphaOmega mødes og udveksle erfaringer og sparre omkring situationer fra hverdagen - og alt efter behov med deltagelse af en medarbejder fra CHYMEIA. Dette tiltag er spændende og vi ser frem til at være en del af det!

Birgitte Mørkøre
Laboratorietekniker og ansvarlig for udarbejdelsen af APB.
Kold College - Erhvervsskole i Odense

Let at arbejde med

Da vi valgte at anskaffe et kemikaliestyrings-software, var det hovedsageligt for at forbedre flow'et i forbindelse med vedligehold at vores arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi er glade for, at det var AlphaOmega, vi valgte, for det har vist sig let at arbejde med, og er en klar fordel for os ved beregning af klassificering af stoffer såvel som fortyndninger.
Kontakten til CHYMEIA har været utrolig let - og spørger du, får du svar, selv på de mere komplekse spørgsmål. Vi har tillige benyttet os af konsulenthjælp samt deltaget på flere af de konferencer, som CHYMEIA arrangerer - også her har vi oplevet en seriøsitet og faglighed ud over det sædvanligt.

Line Visby Hansen
Manager, Laboratory Denmark
Ekokem A/S

Logisk opbygget

På Vandrens bruger vi AlphaOmega til generering af sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger. AlphaOmega er logisk opbygget og nemt og overskueligt at arbejde med. Fra CHYMEIAs side har vi fået god og fleksibel service, og der er blevet svaret hurtigt på de spørgsmål vi måtte have haft. AlphaOmega lever fuldt op til vores forventninger.

Annette Winther
Laborant
Vandrens

 

HURTIGT, OVERSKUELIGT OG NEMT AT ARBEJDE MED

Vi anvender AO til sikkerhedsdatablade til stort set alle europæiske lande og finder programmet nemt og overskueligt at arbejde med. Vi er med AO sikre på, at vi altid lever op til gældende lovgivning i alle de europæiske lande.

Ligeledes er vi glade for den altid store hjælpsomhed og support vi får fra Chymeia, når der er noget, der ikke lige fungerer for os.

Pernille Simonsen
Chemical Engineer - M.Sc. Eng
DST-CHEMICALS A/S

Nemt at bruge – seriøse data

Vi har anvendt AlphaOmega i nogle år efterhånden. Vi er især glade for systemets muligheder for hurtige og troværdige CLP beregninger, da vi anvender mange forskellige blandinger i forskellige koncentrationer. Systemet giver os mulighed for enkelt og effektivt at udarbejde SDS'er for vore blandinger. Systemet lever op til vores forventninger, det er nemt at bruge, også for mennesker der kun har en begrænset indsigt i de meget omfattende regler der ligger bag.

Vi har fået god hjælp fra CHYMEIA, til opstart, og vi kunne lave SDS'er med det samme. I de tilfælde der har været spørgsmål, har vi oplevet en absolut tilfredsstillende og hurtig service.

Vi er glade for samarbejdet med CHYMEIA, da vi mener de er gode partnere til at hjælpe os med fremtidige udfordringer omkring administration af de udfordringer kemikalie lovgivningen giver et mindre firma som os.

Benny Okholm
Konsulent
GalvaNord – Elplatek AS

AlphaOmega til internt brug.

Hos Midtjydsk Fornikling fremstiller vi ikke kemikalier til salg, men anvender og blander mange indkøbte produkter. Vi anvender derfor ikke systemet til sikkerhedsdatablade, men i høj grad til interne dokumenter. I forbindelse med overgangen til CLP skulle vi vælge nyt system til bl.a. klassificering og opmærkning af tanke. Til dette valgte vi Chymeias AO-system, og vi er ikke blevet skuffet. Vi har haft stor gavn af det simple Arbejdskort og etiketdelen. AO er nemt at bruge, og der er altid hjælp at hente, hvis man støder på et problem.

Dorthe Jensen
Miljø-Chef
MIDTJYDSK FORNIKLING

Best, most efficient and flexible MSDS Creation Software in the market

We are a producer of consumables for paint shops, we do sell liquid chemicals like Clear Coats, Fillers, Hardeners, Thinners and Putties. We do have distribution in whole EU.
Main target for us to use Alpha Omega Software is generation of MSDS in all European languages.
In the past the process of MSDS creation was very long, expansive and static. We did get the MSDS only in English and German only, every other European language version was an very expansive and time consuming exercise. And we could not adapt or change any content if legislation changed.
Thanks Alpha Omega we solved all those issues! We find the idea behind the Software brilliant and adapted to our needs – substance based generation of the MSDS, regular update if legislation changes and all European languages covered.
Last but not least: Excellent customer service!

Thomas Kensy
Geschäftsführer / CEO
August Handel GmbH

Mulighed for en ”sandkasse” til undervisningsbrug

Vi valgte AlphaOmega fra Chymeia til udarbejdelse af APB ud fra flere argumenter - det er et system, som følger med udviklingen af regler, det er let at lave beregninger på forskellige opløsninger, det kan generere etiketter til udprintning, der er gode overskuelige arbejdskort, der er mulighed for en ”sandkasse” til undervisningsbrug og der kan trækkes lister ud fra forskellige parametre.
Systemet lever fint op til vores forventninger og er en stor hjælp på et komplekst område. Chymeia holder nogle gode kurser både i brugen af AlphaOmega og i CLP klassifikation og mærkning. Man har som bruger også mulighed for at indgå i en erfa-gruppe sammen med andre brugere.
Endelig er der altid hurtig og effektiv hjælp at hente, når der opstår et problem. Der udvises også stor lydhørhed for forslag og ønsker om ændringer. Systemet kan varmt anbefales.

Inger Bro Mogensen
Lektor og kemikalieansvarlig
Erhvervsakademiet Lillebælt

Great solution for the use on the European market

We looked for a MSDS program, which is able to deal with several languages on the hand, but also with national regulations of theses countries. AlphaOmega deals really good with it. There is no need for other Add-ons, it is immediately included. This brings the user in the comfortable situation by one click to create e.g. an English, French and Swedish MSDS. This is absolutely fundamental, if you want to sell your goods abroad and of course, it is updated regularly.
The program as such is easy to use and also able to work with user additions.
All in all we are quite lucky with AlphaOmega and are looking forward for the next steps in the future.

Dietrich Branscheid
Regulatory and Compliance Manager
XEO Holding GmbH

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Trekroner Centervej 57, 1. TH
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com