Værdier

Vores værdigrundlag er spundet over nedenstående fire kerneværdier. Vi er ... 

 

Specialister


Vores løsninger er lavet af specialister, som hjælper og rådgiver i implementeringsfasen. Faglig kompetence er vores livsnerve. Vi er professionelle - og gennem vores produkter er vi også med til at gøre vores kunder mere professionelle, fordi programmet giver dem mere tid, bedre styring og færre fejl.

Troværdige


Ansvarlige og ligefremme er kodeordene. Vi er til at stole på, vi siger tingene som de er, og vi signalerer troværdighed uden at være selvhøjtidelige.

Trygheds-skabende

Vores målsætninger er at give kunderne ro i sindet. Bruger de vores løsninger, bliver de løbende opdateret og guidet. De oplever den tryghed, man får, når man bruger det bedste værktøj.

Nytænkende


Iværksætter ånd, innovative og fleksible. Vi tænker nye produkter ud fra de nye krav. Vi ser muligheder for udvikling i lovgivningen (frem for begrænsninger).

Vision & Mission

Vores vision er at gøre det enkelt for vores kunder at overholde kompleks lovgivning – både med kundernes forretning og den almene sikkerhed og sundhed for øje.

Vores mission er at automatisere og forenkle processerne bag udarbejdelsen af kemikaliedokumenter som f.eks. SDS og APB og samtidig øge kvaliteten af disse dokumenter.

Kontakt os

CHYMEIA ApS
Trekroner Centervej 57, 1. TH
4000 Roskilde
Tlf: +45 7240 1622
Email: info@chymeia.com