Salgskonsulent til Tyskland

Stillingen

Vi søger en dygtig salgskonsulent – gerne med lidt kendskab til kemi, arbejdsmiljø og/eller software salg.

ALMEGO® er en software, der bruges til at udarbejde sikkerhedsdatablade for faremærkede kemiske produkter, der sælges professionelt (BtB). Vi søger en person, som kan sælge denne cloudbaserede/SaaS software på det tyske marked.

Det er derfor vigtigt, at du taler tysk på et niveau, hvor du nemt kan gennemføre præsentationer og forhandlinger. Du skal ligeledes beherske dansk og engelsk.

Det er en fuldtidsstilling med primær base i Danmark på vores hovedkontor i Roskilde. Du vil blive ansvarlig for det aktuelle marked, og du vil operere ud fra vores danske kontor med onlinepræsentationer, men der vil også være møder og rejser til det aktuelle marked.

Du kommer til at arbejde med alle salgets faser: lead-generering, mødebooking, præsentationer (online & onsite), forhandlinger, kontraktindgåelse og opfølgning.

Du bliver en del af et team, der vil støtte dig godt i arbejdet. Du vil naturligvis modtage grundig træning i vores software, som er et meget konkurrencedygtigt produkt med nye og stærke USP'er.

Du vil blive ansvarlig for at etablere CHYMEIA ApS som en nøglespiller på det tyske marked. I stadierne efter en vellykket markedsindtrængning vil stillingen have et stort karrierepotentiale.

Fagligt og personligt

Det er vigtigt, at du er erfaren og dygtig i hele salgsprocessen, samt at du kan hjælpe de potentielle kunder let og sikkert gennem alle faser af beslutningsprocessen, selv om der er tale om et komplekst produkt. Erfaring med BtB salg er foretrukket (gerne kendskab til salg af cloud/SaaS software).

Et godt IT-kendskab er ligeledes en forudsætning. Du skal desuden kunne kommunikere sikkert og præcist. Du skal kunne møde kunder i øjenhøjde, uanset om det er et multinationalt selskab eller en lille enkeltmands-virksomhed, som du har møde med. Du skal være troværdig og resultatorienteret med en positiv og serviceminded indstilling.

Vores software bruges til udarbejdelse af sikkerhedsdatablade for faremærkede kemiske produkter. Det er et tungt fagligt område, og en relevant faglig baggrund/ uddannelse vil være en fordel.

CHYMEIA

CHYMEIA ApS er en gazellevirksomhed på vej ud til en række udenlandske markeder. Vi udvikler software til overholdelse af kemikalielovgivningen. Vores målsætning er at gøre det lettere for vores kunder at overholde den meget omfattende kemikalielovgivning - uden at skulle gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Vores eksisterende on-premise software, AlphaOmega, benyttes i næsten alle brancher, og blandt vores kunder findes en række af landets største virksomheder.

Vi tilbyder en spændende og rar arbejdsplads, hvor vi værdsætter høj faglig kompetence, det sociale miljø, den uformelle tone og hver enkelt medarbejders individualitet. Vi er i dag 13 fuldtidsansatte fordelt i en salgsafdeling, fagafdeling og IT-udviklingsafdeling.

Der gives løn efter kvalifikationer. Stillingen inkluderer sundhedsforsikring samt frokostordning.

Ansøgningsfrist

Stillingen ønskes besat snarest muligt efter sommeren, så der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles i takt med, at de kommer ind. Søg med en begrundet ansøgning og CV til: info@chymeia.com. Spørgsmål rettes til salgschef Lars Bugge på 40 70 16 23. Besøg ALMEGO® website her https://www.almego.com/